About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Scrie adresa de email mai jos ca sa primesti pe mail ultimele filme adugate

miercuri, 31 martie 2010

Daybreakers (2009)

Edward Dalton e un cercetator care traieste in 2019. Mare parte din populatia planetei a fost transformata in vampiri de o epidemie cu cauze necunoscute. Oamenii sunt din ce in ce mai putini, asa ca vampirii decid sa "cultive" oameni pentru a avea ce manca. Cu toate astea, un misterios grup de vampiri face o descoperire remarcabila, care ar putea sa salveze omenirea de la extinctie. Ei il conving pe Dalton sa-i ajute pentru a inversa efectul epidemiei. Intre timp, vampirii (care au preluat societatea formata de oameni si chiar au imbunatatit-o) se vad in situatia de a nu mai avea sange decat pentru o luna...Dalton lucreaza acum contracronometru, fiind vanat de politie si armata.



* Titlu: Daybreakers

* Data lansare (SUA): 08 Ianuarie 2010

* Data lansare (Romania): 12 Martie 2010

* Perioda filmare: 16 Iulie 2007 - 10 Septembrie 2007

* Incasari weekend: 15,146,692 $

* Incasari totale: 29,975,636 $



* Titlu: Tooth Fairy

* Data lansare (SUA): 22 Ianuarie 2010

* Data lansare (Romania): 2010

* Perioda filmare: Octombrie 2008 - ??

* Incasari weekend: 14,010,409 $

* Incasari totale: 58,263,134 $



Part 1

Embed:




Part 2



Embed:
»»  read more

Un film simplu (2008)

What’s more important: friends or international fame? Smiley has one day to figure out the answer. An American talent scout is offering him a career in the United States, but on one condition: he has to quit his band, Simplu. The band members realize what’s going on and they don’t like it, which makes his decision even harder. Smiley’s life gets even more complicated when he meets Mia, a mysterious girl with a passion for ballet and… tuned car races. Love at first sight is a great thing, but the clock is ticking and Smiley has to choose. Will Simplu be on the stage of the first block party in Romania at the end of the day? A dance-themed romantic comedy which reminds us that life would be much simpler if we didn’t complicate it ourselves.





Embed:


»»  read more

The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

Swedish thriller based on Stieg Larsson’s novel about a journalist and a young female hacker.



































CD 1

Embed:




Cd 2



Embed:
»»  read more

18 Year Old Virgin (2009)

Filmul prezinta povestea unei fete de 18 ani inca virgina. Aceasta era genul fetei tocilare, pudice, care isi astepta sufletul pereche. La petrecerea de absolvire a liceului, Katie, incurajata de prietena ei cea mai buna, Rose, incearca sa-l cucereasca pe Ryan, baiatul pe care il considera predestinat ei. Din cauza prostului renume pe care il detine printre colegi, si anume fiind inca virgina, este refuzata de acesta. De aici lucrurile iau o intorsatura ciudata, intrucat Katie se hotaraste sa-si piarda virginitatea cu primul iesit in cale, ca apoi sa-l poata cuceri pe Ryan.

In incercarile ei de a-si gasi in partener cat mai bun, aceasta trece printr-o groaza de peripetii si are o multine de surprizepe care urmeaza sa le aflati singuri.

* Titlu: 18 Year Old Virgin
* Data lansare (SUA): 20 Ianuarie 2009

»»  read more

Under the Mountain (2009)

Teenage twins battle dark forces hidden beneath Auckland’s volcanoes.



Embed:


»»  read more

Ed Wood (1994)

Filmul este povestea vietii si a muncii celebrului regizor Edward D.Wood Jr., cunoscut ca cel mai slab regizor al tuturor timpurilor. Actiunea se concentreaza in jurul anilor 1950, cand el a realizat filmele ‘Glen or Glenda’, ‘Bride of the Monster’si ‘Plan 9 From Outer Space’ si ne arata aspecte din viata sa de travestit si ne dezvaluie prietenia cu actorul candva foarte apreciat, dar acum aflat intr-un mare con de umbra profesional, Bela Lugosi





Embed:


»»  read more

Mirrors (2008)



Remake al unui film japonez, “Mirrors” este un horror terifiant ce il are in centrul actiunii pe Ben Carson, un fost politist care lucreaza acum ca agent de paza la un imens magazin universal, inchis multa vreme din cauza unui incediu devastator in care si-au pierdut viata foarte multi angajati. In scurt timp, Ben isi da seama ca magazinul este tinta demonstrantilor care doresc compensatii materiale pentru daunele suferite in timpul cumplitei tragedii si totodata locul in care se petrec decese inexplicabile si in care pare sa bantuie un spirit malefic. Barbatul este intrigat de o femeie necunoscuta care pretinde ca fantoma surorii ei, moarta in incendiul respectiv, s-a intors pe pamant dornica de razbunare si se foloseste de oglinzile magazinului ca de niste veritabile porti de intrare in lumea celor vii.



Amy Carson, sotia lui Ben de care acesta urmeaza sa se desparta, refuza sa creada initial povestea incredibila pe care i-o relateaza acesta, dar va vedea cu ochii sai cum intreaga familie este pusa in pericol de spiritul diabolic, care nu intampina nici o greutate in a intra in propria lor casa.





Embed:
»»  read more

Messengers 2: The Scarecrow (2009)

O familie se muta intr-o ferma cu plantatie de porumb.Cand John Rollins observa ca nu poate sa culeaga recolta pentru ca ciorile au mancat porumbul,hotaraste sa puna sperietoarea de ciori pe care a gasit-o in hambar,pentru ca ferma ii va fi luata daca nu plateste banii pe care ii datoreaza. Acesta nu stie ca sperietoarea de ciori are o forta malefica care poate sa-i distruga pe cei care ii stau in cale..Curand John pune pe primul loc pamantul lasand la o parte familia .Mai tarziu acesta isi da seama de putere supranaturala a acelei sperietori si incearca sa isi apere familia.Dar asta poate fi prea tarziu!…Un film realizat de Martin Barnewitz



Embed:


»»  read more

Jeepers Creepers II (2003)

Un grup de baschetbalisti, impreuna cu majoretele si antrenorii, se intorc acasa dupa un meci sustinut in alt oras. Pe drum autobuzul li se defecteaza, insa ei isi dau seama ca trebuie sa se teama mai mult pentru vietile lor atunci cand “Ciudatul”, un monstru ingrozitor cu chip de om, ii ataca pe neasteptate. Acesta se trezeste o data la 23 de ani pentru a se hrani cu carne umana si in plasa i-au cazut nefericitii sportivi ramasi pe autostrada. Acestia trebuie sa faca orice le sta in putinta pentru a scapa cu viata.



Embed:


»»  read more

House of Wax (2005)

Ceea ce incepe ca o iesire de week-end pentru sase prieteni se transforma intr-o lupta terifianta pentru vietile lor in CASA DE CEARA, o repunere in scena a filmului de groaza clasic din anul 1953.



O excursie catre unul dintre cele mai mari meciuri ale anului de fotbal intre colegii ia o intorsatura in rau pentru Carly (ELISHA CUTHBERT), Paige (PARIS HILTON) si prietenii lor atunci cand se decid sa doarma peste noapte in corturi inainte de a se indrepta spre meci.



















Part I



Embed:




Part 2



Embed:


»»  read more

Ghost Month (2009)

*

Titlu Romania: Ghost Month

Producator:Darkworld Pictures

Distribuitor:Barnholtz Entertainment



Embed:


»»  read more

Friday the 13th (2009)

Cu mult timp in urma, un baiat pe nume Jason Voorhees s-a inecat in lacul Crystal. Dar el de fapt nu a murit, ci s-a intors si i-a omorat pe toti consultantii taberei de vara de la Crystal Lake. Multi ani mai tarziu aceste intamplari au fost date uitarii, dar acele crime sunt pe cale de a se repeta cand un grup de tineri descopera aceasta tabara parasita de la Crystal lake. Aici ei se vor intalni cu Jason si intentiile lui malefice de a-i extermina pe fiecare in parte. Cauta razbunare de fapt Jason sau asta este natura lui ? Singurul lucru pe care acesti tineri il stiu este ca trebuie sa faca tot posibilul ca ei sa ramana in viata, sa poata povesti ce s-a intamplat cu adevarat la Crystal Lake.

















Part I



Embed:




Part 2



Embed:


»»  read more

Dead Silence (2007)



De la creatorii filmului Puzzle Mortal vine un nou thriller plin de teroare. De cand Mary Shaw a fost vanata si ucisa, micul oras Raven Fair a fost bantuit de morti oribile. Cand sotia unui localnic este ucisa in mod brutal, acesta se intoarce acasa pentru a dezvalui legenda terifianta a lui Mary Shaw si motivul pentru care in momentul in care o vezi, nu va trebui sa tipi.



Embed:


»»  read more

Child’s Play (1988)

Tradat de complicele cu care evadase si grav ranit,Charles se ascunde in carcasa de plastic a unei de papusi si,din acest moment,odiosul criminal va bantui orasul sub forma unei inocente jucarii. Victima sigura ii va fi micul Andy…



Embed:


»»  read more

marți, 30 martie 2010

Cheats (2002)

In timp ce unii studenti isi petrec ore intregi studiind si invatand, pentru a lua o nota buna, frumosul Davis pune la punct un sistem foarte ingenios de… control asupra mintii. Impreuna cu prietenii sai cei mai buni, Victor, Sammy si geniul Applebee, gasesc modalitati originale de a copia la teste. Totul merge foarte bine pana in momentul in care ajung in ultimul an, cand dau de necaz…





Embed:
»»  read more

Accepted (2006)

Dupa ce a fost respins la toate facultatile la care a incercat, Bartleby Gaines se hotaraste sa inventeze impreuna cu prietenii sai o universitate fictiva, Institutul de Tehnologie South Harmon , pentru a-si insela parintii. Dar cand inselatoria functioneaza prea bine si toti ceilalti respinsi la facultate incep sa se inscrie la scoala lui, B. trebuie sa gaseasca o cale sa le dea prietenilor si studentilor sai educatia si viitorul pe care le merita, si acelasi lucru si pentru el, in timp ce incearca sa castige inima fetei din vecini.



Embed:


»»  read more

About a Boy (2002)

In "About a Boy", Hugh Grant modeleaza si imbunatateste personajul jucat in "Bridget Jones Diary" iar rezultatul este cel mai bun si mai matur rol al sau. Bazat pe o nuvela de Nick Hornby (High Fidelity), "About a Boy" e povestea lui Will Freeman, un burlac cu renume care fuge de responsabilitate ca de o boala. El este fortat sa se maturizeze de aparitia lui Marcus, un copil de 12 ani cu o mama care sufera de depresii sinucigase



* Titlu: About a Boy - Totul despre baieti

* Producator: Working Title Films, Tribeca Productions

* Distribuitor (international): Ro Image 2000

* Data lansare (SUA): 17 Mai 2002

* Buget: 27,000,000 $

* Incasari weekend: 8,557,630 $



Embed:


»»  read more

En soap (2006)

Charlotte, 32 de ani, ar putea avea totul, dar

nu-si doreste nimic. Un pat nou si niste draperii

albe sunt inceputul unei idile pe muchie, cu un

barbat pe cale sa devina femeie.





Embed:
»»  read more

A Miami Tail (2003)



A Miami Tail is a clever take on the old Lysistrata story. I read Lysistrata in high school and was surprised at how well the filmmakers stayed true to the story. I especially like the way the actors addressed the camera ... it was just like the Greek chorus. Trina's performance wasn't bad for her first movie. No worse than other rappers or singers the first time out. Sommore was excellent. Other standouts included Benji Brown. That guy is very funny. Mr. Cheeks is only in the movie briefly, but memorably. The music in the movie is pretty cool too. Must admit that I have never seen so many beautiful women in one movie. The movie won't win any Oscars, but for a low-budget indie, I think the movie is excellent and definitely worth checking out.



Embed:
»»  read more

A Knight’s Tale (2001)



Dacă un om are suficientă credinţă, el poate face orice”, îi spunea un mester sărac fiului său. “Un om îşi poate schimba destinul”. Însă în Europa secolului al 14-lea, norocul nu şi-l face omul – el îi este predestinat.



Pentru William, de origine modestă, fiul unui meşter de acoperişuri din stuf, i se pare imposibil să-şi ducă vreodată la bun sfârşit visul prostesc din copilărie de a deveni într-o zi cavaler. În aceste vremuri, să avansezi pe scara socială nu este un lucru comun. Norocul…

















Part I

Embed:




Part 2

Embed:
»»  read more

Edward Scissorhands (1990)

Filmul reda povestea lui Edward, un baiat care este creatia unui inventator, care a murit inainte de a reusi sa-si termine opera si l-a lasat pe baiat cu foarfeci in loc de maini. O doamna din localitate, Peg Boggs, il cunoaste intamplator pe Edward si decide sa-l adopte. Edward va trebui sa se obisnuiasca cu noul mediu de viata, lucru foarte dificil pentru el



Embed:


»»  read more

From Hell (2001)

Jack Spintecatorul bantuie pe strazile londoneze si decimeaza prostituatele iesite in cautare de clienti in districtul Whitechapel. Inspectorul Fred Abberline de la Scotland Yard, impreuna cu partenerul lui, Peter Godley, demareaza o ancheta pentru a descoperi identitatea acestui criminal brutal. Consumul de opium ii da lui Abberline posibilitatea de a avea viziuni despre viitor, care il ajuta sa-si resolve cazurile. Va putea el oare s-o salveze pe Mary, cea care pare a fi urmatoarea victima si de care intre timp inspectorul se indragosteste?



Embed:


»»  read more

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Coperta Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Filed in Aventura , Fantezie , Filme 0 comments

...



Filmul are ca punct de plecare povestea corabiei Black Pearl si a echipajului acesteia, blestemati pentru furtul comorii aztecilor. Personajele si locurile exotice, la care se adauga un amestec perfect de comedie si aventura, fac din acest film cu pirati o experienta placuta pentru toate virstele

















Part I

Embed:




Part 2



Embed:


»»  read more

Blow (2001)



Din 1970, doar in cativa ani, cocaina pulbere s-a transformat dintr-un drog relativ necunoscut intr-o afacere internationala de multe miliarde.

Multa lume cunostea faptul ca in spatele valului de popularitate al acestui drog erau cartelurile columbiene hotarate sa faca bani. Dar ceea ce nu stiau cei mai multi oameni era faptul ca acei capi ai mafiei columbiene aveau o legatura americana care facea ca totul sa devina posibil : George Jung, un baiat dintr-un mic orasel care a decis sa urmeze visul american dar in felul lui –…













Embed:
»»  read more

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

Apeciatul regizor Tim Burton, imprima stilul sau de o imaginatie vie iubitei carti clasice a lui Roald Dahl, Charlie si Fabrica de Ciocolata, despre un excentric producator de ciocolata, Willy Wonka (JOHNNY DEPP) si Charlie Bucket (FREDDIE HIGHMORE), un baiat cu suflet bun dintr-o familie saraca, care traieste in umbra fabricii extraordinare a lui Wonka.



In cele mai multe seri in familia Bucket, cina este un bol cu supa de varza diluata, pe care tanarul Charlie o imparte bucuros cu mama lui (HELENA BONHAM CARTER), cu tatal…



















Part I



Embed:




Part 2

Embed:


»»  read more

Chocolat (2000)



Cand Vianne si fiica ei se muta intr-un orasel linistit de provincie din sudul Frantei, toata lumea este consternata. Nou-venita isi deschide un magazin cu ciocolata chiar in fata bisericii. Preotul detesta faptul ca si duminica magazinul era deschis si ii atragea pe cei care veneau la slujba. Pana la urma insa, datorita firii ei prietenoase, Vianne reuseste sa schimbe mentalitatea oamenilor de acolo

























Part I



Embed:




Part 2



Embed:
»»  read more

Corpse Bride (2005)

Victor Van Dort este insotit de parinti pentru a merge sa o ceara in casatorie pe Victoria Everglot. Facand repetitiile de nunta, Victor, emotionat, nu reuseste sa faca totul cum doresc parintii si fuge in padure sa repete. Din greseala el pune verigheta pe un aparent bat, care este de fapt degetul unei mirese moarte si spune juramintele de nunta. De aici, actiunea filmului este transpusa in lumea mortilor, unde Victor este tinut captiv prin juramintele pe care le-a facut miresei decedate. Oare dragostea dintre cei doi reuseste sa-l aduca pe Victor in lumea celor vii?



Embed:


»»  read more

Deep Sea (2006)



Spre adâncuri! O mare de lucruri minunate vă aşteaptă. Renumitul cineast Howard Hall (Into the Deep) este ghidul nostru în această aventură subacvatică unde veţi descoperi cele mai exotice creaturi de pe planetă, iar Johnny Depp şi Kate Winslet sunt naratorii. O mulţime neobişnuită de peştişori cu aripioare şi stele de mare sunt gata să strălucească în fiecare scenă. Printre toate creaturile adâncurilor întâlnim ţestoase din Marea Verde care merg spre insula Kona pentru ca peştii-chirurg să le poată curăţa carapacea de algele dăunătoare, sepia de Humboldt – un prădător în toată regula care îşi schimbă culoarea de patru ori pe secundă precum un stroboscop şi un crevete de Mantis – ai cărui cleşti au viteza unui glonte de calibrul 22 – în lupta cu o caracatiţă infometată. Atât de multe specii… la fel de multe poveşti fascinante.









Embed:
»»  read more

luni, 29 martie 2010

Sherlock Holmes (2009)

Povestea filmului este o portretizare dinamica a faimosului personaj Sherlock Holmes, alaturi de partenerul sau loial Watson. Cu adevarate abilitati de lupta si legendarul sau intelect, Holmes se va lupta sa isi infranga noul lui nemesis, in acelasi timp incercand sa opreasca complotul acestuia, care ar putea distruge intreaga tara.



* Titlu: Sherlock Holmes

* Data lansare (SUA): 25 Decembrie 2009

* Data lansare (Romania): 01 Ianuarie 2010

* Perioda filmare: 3 Octombrie 2008

* Incasari weekend: 62,390,000 $

* Incasari totale: 207,902,824 $














»»  read more

duminică, 28 martie 2010

The Libertine (2004)

In Anglia secolului 17, in timpul domniei lui Carol al II-lea, societatea este extrem de decazuta, iar libertinul conte de Rochester este cel care isi permite orice numai de dragul de a fi in pas cu moda. Singurul lucru care ii trezeste pasiune in corpul mort este teatrul londonez. Aici descopera o actrita hulita de public si vede talentul neslefuit care zace in ea. Ii propune sa o ajute sa ajunga cea mai adulata actrita de pe scena londoneza si se tine de cuvant. Doar ca in momentul succesului, intre Lizzy Morton si Rochester izbucnesc sentimentele acumulate si au o scurta poveste de iubire. Apoi Rochester scrie piesa vietii lui, o satira a epocii in care traieste, doar ca regele nu poate suporta ofensa adusa, iar tanarul artist este nevoit sa fuga. De acum incepe decaderea "regelui" dezmatului, dar acesta simte ca trebuie sa-si plateasca datoriile inainte ca boala sa-l rapuna.



* Titlu: The Libertine - Libertinul

* Data lansare (SUA): 10 Martie 2006

* Data lansare (Romania): 10 Martie 2006

* Perioda filmare: 3 Martie 2004 - ??

* Incasari weekend: 2,202,799 $



Part 1



Embed:




Part 2



Embed:
»»  read more

Schimb de linkuri

Lăsaţi un comentariu prin care îmi spuneţi că vreţi schimb de linkuri ( link exchange )
Mesajul să cuprindă Numele şi Link-ul (către blog-ul, site-ul, forum-ul etc) vostru cu care vreţi să faceţi schimb de link.
VOI PUNETI PRIMI SITEUL MEU dupaia LASATI UN COMM cU SITEUL VOSTRU SI numele si va adug shi io
La mine treceti aşa:

Nume: Filme online
Link: http://filmeonlinetop.blogspot.com/
»»  read more

The Ninth Gate (1999)

In 1666, autorul venetian Aristide Torchia publica "Cele noua porti ale regatului umbrelor", carte cu invocatii satanice, pe care Torchia ar fi adaptat-o dupa un text scris de Lucifer in persoana. Inchizitia il pedepseste cum stie ea mai bine. Dar trei copii ale manuscrisului supravietuiesc...Spre sfarsitul secolului XX, Dean Corso e un "vanator" profesionist de carti rare. La cererea colectionarilor bogati, el cauta si gaseste carti rare si manuscrise despre care cei multi nu au auzit niciodata. Si pentru asta are nevoie de dexteritate, cultura solida, nervi de otel si... prea putine scrupule. Corso e solicitat de expertul in demonologie Boris Balkan pentru o misiune nu tocmai usoara: el trebuie sa gaseasca cele doua copii ale manuscrisului legendar.



* Titlu: The Ninth Gate - A noua poarta

* Data lansare (SUA): 24 Decembrie 1999

* Buget: 38.000.000 $

* Incasari weekend: 6.622.518 $



Embed:
»»  read more

Remember Me (2010)

Tyler si Ally sunt doi tineri in familiile carora s-au petrecut adevarate tragedii. Dupa ce fratele sau se sinucide, parintii lui Tyler divorteaza, iar acesta ajunge sa fie un introvertit care trece in viata ca un somnambul. Ally la randul ei este o adolescenta care, dupa ce o vede pe mama ei ucisa in fata ochilor sai decide sa-si traiasca viata la maxim. O intamplare face ca Tyler sa fie arestat de tatal lui Ally, iar astfel, cei doi se intalnesc si ajung sa fie un cuplu. Iubirea ii uneste si ii invata cat de important e sa iubeasca cu pasiune si sa traiasca din plin fiecare clipa. Lucrurile se complica si devine incert daca fragila legatura va reusi sa supravietuiasca tragediilor personale pe care le-au experimentat acestia.



* Titlu: Remember Me

* Data lansare (SUA): 12 Martie 2010

* Data lansare (Romania): 12 Martie 2010

* Perioda filmare: 15 Iunie 2009 - ??

* Incasari weekend: 8,089,139 $

* Incasari totale: 13,918,922 $





Embed:
»»  read more

sâmbătă, 27 martie 2010

A Good Year (2006)



Max Skinner este un englez care si-a dedicat viata bursei la care lucreaza si care ii aduce un venit fabulos. Cand mosteneste o vie in Provence de la un unchi al sau, el pleaca in Franta pentru a vinde proprietatea respectiva, insa acolo o va intalni pe californianca Christie Roberts, ce pretinde ca este fiica ilegitima a unchiului Harry si, conform legii franceze, ea este mostenitoarea legala a domeniului. Suspectand ceva necurat, Max incepe sa isi chestioneze "verisoara" despre trecut, iar aceasta "ancheta" va coincide cu niste descoperiri spectaculoase pe care le va face pornind chiar de la pivnita unchiului sau.



* Titlu: A Good Year - Un an bun

* Producator: Scott Free Productions

* Distribuitor (international): 20th Century Fox

* Distribuitor (Romania): InterComFilm Romania

* Data lansare (SUA): 10 Noiembrie 2006

* Data lansare (Romania): 10 Noiembrie 2006

* Perioda filmare: Septembrie 2005 - ...

* Buget: 35.000.000 $





Part 1



Embed:




Part 2



Embed:
»»  read more